Loading...

Mijn Ikigai

Mijn Ikigai, mijn kern, de reden waarom mijn ziel op aarde is. Zijn wie ik ben vanuit mijn kernkracht. Gebaseerd op het nastreven van de 4 gebieden namelijk;

Missie

Mijn missie is alles met liefdevolle ogen bekijken. Daarbij mag ik mens en dier helpen zichzelf ook door liefdevolle ogen te bekijken en liefdevol met zichzelf, een ander en de natuur om te gaan. Mijn missie is buiten bezig zijn met mens en dier. Ze leren om creatief te zijn, goed voor zichzelf te zorgen op alle lagen (voeding, uiterlijk en geestelijk). Dit doe ik door goede gesprekken te voeren, inzichten aan te reiken en samen met hen naar het geheel te kijken. Mijn missie is alle lagen van bestaan met liefde omhullen. Ik ben een mens van het geheel en ik mag anderen helpen datzelfde inzicht te bereiken. Zo heb ik vele werkvormen beschikbaar gemaakt zoals voeding, creatieve therapie, meditatie, filosofie, fotografie, paarden, en coaching.

Roeping

Mijn roeping is het mogelijk maken van rust in mens en dier. Door ze tot inzicht te brengen dat alles er al is, als ze alles met liefdevolle en respectvolle ogen kunnen bekijken. Om daar te komen help ik ze doormiddel van zorgen, healing, educatie, en begeleiding op alle fronten. Dat allemaal in de vorm van retraites of trajecten welke voornamelijk zullen plaatsvinden bij de paarden.

Beroep

Mijn beroep bevind zich in het veld van zorg en psychologie. Die kwaliteit combineer ik met healing en meditatie om alle lagen van bewustzijn aan te raken en het geheel compleet te maken. Mijn beroep gaat over het samenwerken met de natuur van mens en paard. Om mensen anders naar zichzelf te laten kijken maak ik gebruik van fotografie, visagie en kleding.

Passie

Mijn passie gaat over bezig zijn met het doel genieten van het leven en goed zorgen voor lichaam, geest en ziel. Op deze manier breng ik balans. Mijn passie is mens, dier en natuur met elkaar samen brengen en laten genieten van elkaars helende energie. Mijn passie is het coachen van mensen met behulp van paarden en de natuur. Door met hen in gesprek te gaan, hen te fotograferen, door mijn kennis te gebruiken over de psychen en door mijn helende kwaliteiten aan te spreken. Mijn passie is mens en dier laten beleven dat er meer is dan wat ze tot nu toe gezien en gevoeld hebben. Ik help hen dingen vanuit een ander perspectief te bekijken door creativiteit te gebruiken, zonder hen te dwingen.