Loading...

Over Roseswitch

Ik geloof in liefde en dat er in alles een pad van liefde te vinden is. Vanuit mijn eigen levenspad waarin er mooie paden waren maar ook onverharde met rozenstruiken overgroeide kronkel paden waren leerde ik mijn levenslessen. Van alle paden heb ik geleerd.

Bij alles bedacht ik me wat wil mij dit leren in plaats van waarom gebeurt mij dit.

Het is in mijn donkerste, diepste momenten waarin ik me zo kwetsbaar voelde dat ik dacht dat ik iemand nodig had en dat diegene er niet was. Maar wie ik eigenlijk nodig had was ikzelf , mijn eigen liefde! En zo ontstond mijn eigen helingproces waarbij ik veel informatiebronnen en krachtige mensen bezocht om hetgeen te verzamelen waardoor ik mezelf kon helen. Ik startte een opleiding tot chakra reader en healer. Ging volledig over op een gezonde levensstijl wat voor mij inhield homeopathie, veel beweging waaronder yoga, gezonde voeding, mindfulness, meditatie en goede zelfzorg.

Uiteindelijk zijn we allemaal zelf verantwoordelijk voor ons eigen geluk in ons leven. Het is alleen wat heb je voor “tools ”verzameld in je gereedschapskist om jezelf te kunnen helen op het moment dat je het nodig hebt. En dat is hetgeen ik graag wil aanreiken, ik wil mensen helpen de juiste tools te verzamelen.

Vanuit die gedachte is Roseswitch ontstaan.

In 2016 startte ik met Rose mijn voormalige bedrijf Close2Rose in dat bedrijf coachte ik voornamelijk kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap. In 2019 moest ik met pijn in mijn hart Close2Rose opgeven. Begin 2020 ontstond weer sterk de wens om mens en dier te gaan helpen en samen te brengen.

Het was Rose mijn altijd trouwe paard die ervoor zorgde dat de verandering in mij kwam vandaar de naam Roseswitch.

Vanuit liefde naar verandering!

Bea Braber